Thessaloniki

Het is al weer even geleden maar we leven nog. Nu even een korte update met wat foto’s over Griekenland (en dan met name Thessaloniki). Later weer meer.

Vanuit Albanië zijn we in één keer naar Thessaloniki gereden en daar was de zon weer. We verbleven in een appartement (lees: woning) midden in het centrum en hebben ons dan ook bijna een week prima vermaakt. Veel gelopen, veel café, veel school en hier en daar wat cultuur [byzantijnse bouwwerken, white tower, dansvoorstellingen, etc.].

Daarna Alexandroupolis, slechts een overnachting. Daar hebben we wat gevoetbald op het strand en heeft Sem gevist. Nee, ook daar nog niets gevangen.

admin

2 reacties

  1. Hey hey lieve familie mensjes, ondertussen zijn jullie ook al lekker op weg zie ik. Toch wel fijn dat jullie ook weer wat zon te zien krijgen. Zeg tegen Sem dat we wel binnenkort een een foto van een vis willen zien!! Hele dikke kroelen van ons…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.