Nightly visits

Deze pagina bevat de video’s die we gemaakt hebben met onze trailcamera. Deze hebben we aangeschaft om alle activiteit rondom onze tent op te nemen zodra wij zijn vertrokken (lees: slapen). We horen altijd geluiden maar in de donkere nacht zien we niets. Dat is nu afgelopen ;-).

Botswana | Moremi @ 3rd bridge camp

De olifanten braken alle bomen aan de andere kant van de tent af. We hoorden ze dus wel eten maar niet lopen. De afstand tussen de trap en de tafel (waar de olifant tussen door loopt). is amper 1 meter. De hyena meldde zich telkens wanneer wij net in onze tent waren.

Moremi Game Reserve 2018

Zimbabwe | Mana Pools @ Chitake 2,  Mucheni 2 & Nyamepi

Compilatie van de (hyena) bezoekjes die wij s’nachts kregen op de 3 plekken waar we geslapen hebben in Mana Pools. De plek in Chiptake bevond zich op zo’n 200 meter van de bron waar het s’nachts een herrie van jewelste was (buffels, olifanten en leeuwen van 3 kanten). In Mucheni en Nyamepi sliepen we op de oever van de Zambezi onder het vrolijke geknor van de nijlpaarden. Bij Mucheni hebben we leeuwen en luipaarden horen brullen. In Nyamepi liepen de hyena’s om ons heen terwijl we zaten te eten.