Sem’s feestje aan de Luangwa rivier

Er is er één jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is Sem.

Hoera

Het is eindelijk zover, hij zit zich er zo lang op te verheugen en het moment is gekomen. We zitten in een klein kampje aan de Luangwa rivier. Het water is laag en als je niet bang voor krokodillen bent kan je naar Mozambique zwemmen. We besluiten het te doen met het zwembadje op het kamp.

Sem’s feest start met een feestelijk ontbijt met een wel hele mooie zelfgemaakte snoeptaart. En natuurlijk veel kado’s. Sem heeft mazzel dat zijn tante uit NL op bezoek heeft want die heeft naast haar eigen pakjes voor Sem (en Tess) ook pakjes namens de rest van de familie bij zich. Hij straalt van oor tot oor en is met alles even blij. Zijn Land Rover met tent, zijn truck met oplegger, boeken over Afrikaans wild en schrijfboek. Hij heeft geen tijd voor een ontbijt (en zijn taart) dus start de rest daar maar vast mee.

Hoera

Na een rustige ochtend rijden we door naar Lusaka. Daar hebben we een huisje met een lounge geboekt en er is een zwembad in de vorm van Afrika. Nou als dat niet leuk klinkt, zeker. Alleen bij aankomst zit er in het zwembad geen water (onderhoud, je moet in Afrika ook werkelijk alles navragen). Dat is een teleurstelling, dus gaan we aan het ijs. Sem kiest het diner en kiest ervoor om “thuis” hamburgers met friet te eten zodat hij met zijn speelgoed kan spelen.

Het diner was nog spannender dan het al zou worden omdat we even de vlam in onze frietpan kregen. Het huis fikt niet af en de gelukte frietjes zijn heerlijk ;-).

Moe maar voldaan gaat het mannetje uiteindelijk naar bed en zei “dit was mijn leukste verjaardag ooit”.

Hier staan wat foto’s

admin

Eén reactie

  1. Sorry….Iets te laat Sem…. maar alsnog Gefeliciteerd!!! Wanneer mogen wij iets van je mooie taart proeven? Met andere woorden…. wanneer komen we elkaar tegen hier in Afrika?!
    groetjes Ray & Wendy

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.