Nairobi: genieten van de grote stad

Wat een verademing om weer eens in een grote stad te zijn en wat een prettige stad. Waarschijnlijk omdat onze gehele voedselvoorraad (en denk dan aan de lekkere dingen) op is na 2 maanden Ethiopie en ons Turkana ritje.

Nadat we alle formaliteiten als immigratie en customs hadden geregeld hebben we dan ook volop van alle “culinaire” verrassingen die deze stad te bieden heeft genoten. We hebben er: sushi, tapas en biefstuk gegeten, echte espresso, chardonnay en Tusker gedronken en bijna de hele Nakumatt supermarkt leeggekocht (chocola, melk, kaas, chips, salami, etc.).

Tussendoor hebben we het National Museum / Snake farm bezocht. Sem en Tess werden totaal overdonderd door met name alle opgezette vogels. Sem wist er trouwens al bijzonder veel bij naam.

Kortom het was een feestje en gelukkig komen we hier, nadat we in de Masaai Mara zijn geweest, weer even terug.

admin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.