Hakuna Matata

Volgende stop: Nakuru National Park. Vier jaar geleden zijn we hier ook geweest maar we wilden graag nog eens terug om het meer nu “echt ” goed vol te zien met die duizenden flamingo’s. Kosten noch moeite gespaard en als we totaal 5 flamingo’s hebben gespot is het veel, daarvoor kan je ook naar Artis.

REL7D 2013 06 16 15 15 41REL7D 2013 06 16 09 48 36

Wel was de dag in ons eerste “wilde” National Park de moeite waard, we werden getrakteerd op: buffels, rothshield giraffen, schildpadden, bavianen, vervet aapjes, lepelaars, dood nijlpaard, marabu’s, witte neushoorn, waterbuck en ga zo maar door, maar als klap op de vuurpijl (dankzij Sem die naast hem ging plassen) de “tree climbing” lion. Nu is dat vrij bijzonder en je moet wel heel veel geluk hebben om hem te zien, maar we zagen hem als eerste. We hebben 10 minuten in alle rust van het beest hoog in de boom kunnen genieten, toen kwamen alle toeristenbusjes aangescheurd want die Land Rover stond daar wel erg lang stil ;-).

We hebben geluncht met een prachtig out of africa uitzicht, met alle zintuigen op scherp, want je weet nooit welk dier je komt opeten. Robert zou wel even de auto “zo” parkeren dat we er direct in konden springen als de climbing lion onze eettafel zou beclimben en reed aldoende de halve auto aan gort aan een te lage boomtak. Hahaha, schijnwerper eraf!

Afijn, het was zeker en vast de moeite waard en tevreden en wel reden we naar ons fijne hotelletje, Nu wel, de avond daarvoor sliepen we in een soort bordeeltje waar de muziek op volle toeren draaide. Nou ja, Sem en Tess vonden het wel weer een belevenis. De regen kwam ook nu weer met bakken uit de hemel en dan liggen hotelbedjes heel aangenaam.

Nairobi here we come!

Voor weer beestjes foto’s klik hier

 

admin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.