Addis Ababa

Addis Ababa wordt, hoe langer je er verblijft, steeds leuker. Voordat we naar Awash National Park vertrokken verbleven we er al bijna een week. Toen we terugkwamen hebben we dat wederom gedaan. Er was immers werk aan de winkel en dat kan erg prettig in Addis.

REL7D 2013 05 16 08 50 58

Met een paar weken vertrekken we, via de ernstig afgelegen Lake Turkana route, naar Kenia. Hiervoor moesten nog wat zaken voorbereid worden:

  • Verlengen van het visum voor Ethiopie 
  • Regelen van een visum voor Kenia
  • Eef en Dries (uit Belgie) eindelijk eens ontmoeten
  • Inkopen van die zaken (denk aan voedsel) die we na Addis niet meer kunnen krijgen
  • Groot onderhoud en algemene inspectie van de auto
  • Kleding repareren en wassen

REL7D 2013 05 22 11 13 08Tussendoor genoten we van lekkere koffie en franse croissantjes (La Parisienne), zwommen we nog maar eens bij het Sheraton, aten we heerlijk Indiaas, dronken we regelmatig een St. George en werkten we voldoende schoolwerk weg. Robert is samen met Merel en Luuk nog een avondje cocktails gaan drinken in Stockholm. Een hippe tent vol erg leuke Ethiopiers. Helaas lag hij de volgende dag een beetje brak op bed ;-).

Met uitzondering van het verlengen van het visum voor Ethiopie ging alles snel en soepel. Nadat het visum dan eindelijk verlengd was konden we vertrekken richting de Bale Mountains om daar eens een Ethiopische wolf te gaan zien.

admin

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.