Zadar & Dubrovnik

Croatia, Zadar

Na Opatija zijn we naar Zadar gereden. Om kort te gaan, Zadar is een prachtige stad en dan bedoelen we met name de oude stad binnen de stadsmuren. Autovrij en je wandelt over marmer. Verder hebben we een hele kleurvolle zonsondergang beleefd.

Zadar heeft tevens het enige zeeorgel ter wereld. ‘Wat is een zeeorgel?’, nou een bizarre constructie die op basis van de golfslag en getijden allerlei tonen laat horen.

Hierna doorgetuft naar Dubrovnik en dat overtrof Zadar. Veel les gegeven (nog steeds wennen) en tussen de regenbuien door(één mooie dag), door de stad geslenterd, echte koffie gedronken en over de stadsmuren van de oude stad gelopen.

admin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.